2008. október 4.
FINOM ALMÁS...
Ekészités: 3 tojást elkeverünk, jó habosra , 30 dkg. cukorral és fél csomag sütőporral, belereszelünk, 30 dkg. meghámozott almát, és végül 30dkg. lisztet.,Jól kikent, lisztezett tepsibe öntük, és tűpróbáig sütjük. A ki szereti, fahéjat is tehet bele, én szoktam. Hamar elkészül és finom deszert. porcukor nem kell rá elég édes. Jó étváhyat!
Bejegyezte: margitmama dátum: 1:43 0 megjegyzés
Ismét Hévíz körül
-
Már két hete is van, hogy hazaérkeztünk a szokásos éves hévízi
kirándulásunkról. Ebben az évben a pihenésen volt a fő hangsúly, de azért
tettünk egy-két ...
11 éve
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése